Drinks & Food

Het is zover, Maas & Waal is een Drinks & Food Groothandel rijker!

Verse voedingsmiddelen en delicatessen nu ook verkrijgbaar in Druten
Na 35 jaar focus op dranken breiden we onze groothandelsactiviteiten nu uit met verse voedingsmiddelen en delicatessen.

Vanaf vrijdag 20 oktober j.l. zijn we aan de Industrieweg 2 in Druten twee dagen per week geopend met de Drinks & Food Groothandel.
Naast ons uitgebreide assortiment bier, wijn, gedistilleerd en frisdranken vindt u op deze dagen bij ons een markt met brood, vlees, vis, groente en fruit, kaas, olijven, tapenades en andere delicatessen.
We werken op deze zelfbedieningsdagen volgens het shop-in-shop principe; onze Foodpartners bemannen zelf hun kraam en helpen u graag persoonlijk bij het uitzoeken van uw aankopen.

Met ons uitgebreide zelfbedieningsaanbod op vrijdag en zaterdag richten we ons op de horeca en het bedrijfsleven in de regio Maas & Waal; naar onze mening bestond een dergelijk kwalitatief aanbod hier nog niet.
Het grote voordeel voor u als ondernemer is dat u zich nu flink wat kilometers en kostbare tijd kunt besparen. Het enige dat u nodig heeft om bij ons te winkelen is een bewijs inschrijving van de Kamer van Koophandel.

Agenda
Profiteer wekelijks tijdens uw bezoek van de speciale aanbiedingen op vrijdag (van 12.00 tot 18.00 uur) en zaterdag van (10.00 tot 16.00 uur).
Wij nodigen u van harte uit om persoonlijk kennis te maken met ons complete aanbod, de kwaliteit en gezichten achter onze Foodpartners.

Zaterdag 16 december:      Kookdemonstratie met wijnproeverij |  12.00 uur.

Op deze website en op Facebook zullen de verschillende acties en demonstraties bekend worden gemaakt. Like onze Facebook pagina!

Registreren/klantenpas
Bij uw eerste bezoek vragen wij u om een bewijs van inschrijving van de Kamer van Koophandel mee te nemen. Uw bedrijfsgegevens worden dan bij ons vastgelegd en u ontvangt een klantenpas. Met deze pas heeft u voortaan toegang tot de groothandel en kunt u gezellig bij ons winkelen.
Bij het afrekenen aan de kassa dient u de klantenpas te laten scannen, uw bedrijfsnaam verschijnt dan automatisch op de kassabon.

Wij hopen u snel te mogen begroeten bij Drinks & Food Groothandel Maas & Waal!

Bij vragen kunt u contact met ons opnemen.

Met vriendelijke groet,
Mede namens onze Foodpartners,

Frans & Sophia van den Donk

Drinks & Food Groothandel Maas & Waal

Openingstijden Drinks & Food
• Maandag t/m donderdag alleen leveringen (zelfbediening gesloten)
• Vrijdag van 12.00 tot 17.00 uur Drinks & Food Market (zelfbediening)
• Zaterdag van 10.00 tot 13.00 uur Drinks & Food Market (zelfbediening)

Adresgegevens
• Industrieweg 2, 6651 KR Druten
• Tel. 0487-512488  |  E maaswaal@live.nl |  Facebook
• Parkeren kan voor de deur op ons eigen parkeerterrein

Drinks & Food Groothandel Maas & Waal

Evenement en Bedrijfsfeest

U kunt bij ons terecht voor uw evenement of bedrijfsfeest voor het huren van een tap, buffet of tapwagen. Snel en efficiënt leveren wij alle dranken in een straal van 40 km uit, in eigen beheer.